Antrenor personal Cluj

Despre antrenor

  • Head Coach

Fost sportiv de performanță, am practicat volei timp de 14 ani, timp în care, în paralel, am mai practicat fotbal timp de 5 ani și Jeet Kune Do timp de 3 ani.

După ce în 2007 am obținut certificatul de Competențe Profesionale domeniul volei – nivel 2 de calificare, a urmat în 2010 să obțin calificarea Instructor sportiv aerobic – fitness în cadrul Federației Române Sportul pentru Toți, iar în 2011 absolvirea ANEFS București, specializarea Sport și Performanță Motrică și obținerea carnetului de antrenor volei. Am urmat în 2012 cursul oferit de Masterclass International Association, obținând în urma lui Certificatul Internațional de Personal Trainer. În 2013 am absolvit studiile de master ale Universității Babes-Bolyai Cluj-Napoca, specializarea Educație fizică, fitness și agrement în turism, iar în 2014 am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Avram Iancu Cluj-Napoca, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Speciala. În 2015 am absolvit Cursul de Personal Trainer Level 2, curs organizat de Fitness Scandinavia, urmat de cursul Surface Free Training al aceleiași școli.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul fitness-ului și al pregătirii fizice, sunt adeptul antrenamentului de tip funcțional, cu greutatea propriului corp, calisthenics, tip crossfit și circuit.