Antrenor personal Cluj

Despre antrenor

  • Level 2 Personal Trainer, Terapeut

Practicând fotbal de performanță timp de 10 ani, și apoi lucrând în domeniul fitness-ului, am învățat că pentru a câștiga trebuie să fii cea mai bună versiune a ta. Pentru asta e nevoie de muncă, răbdare și perseverență. Sportul te învață aceste lucruri care te vor face să câștigi și în viață.

Când eram copii le ceream părinților să ne ducă la sport. Era o plăcere, era o joacă, era ceva ce făceam cu drag. Nu mergeam doar să slăbim sau să arătăm mai bine. Era ambiția personală de a fi mai bun.

Am uitat să facem lucrurile din plăcere. Am uitat să ne bucurăm de un antrenament care ne face să fim plini de energie pentru tot restul zilei. După fiecare sesiune ne urcăm pe cântar să vedem cât am slăbit sau ne uităm în oglindă să vedem dacă arătăm mai bine.

Rezultatele apar inevitabil dacă începi să te bucuri de fiecare antrenament, de fiecare zi în care poți face lucruri care ieri păreau imposibile.

Fă din sport o prioritate, nu o obligație! Fă sport pentru tine, nu pentru social media. Fii ”prezent” la antrenament. Și, nu în ultimul rând, ai răbdare cu tine și cu corpul tău.