Antrenor personal Cluj

Despre antrenor

  • Personal Trainer

Motivația este acel lucru care ne lipsește tuturor, uneori sau întotdeauna, însă trebuie reținut faptul că până și cei mai puternici, bogați sau sportivi oameni au zile în care le vine greu să se ridice din pat.

Poate nu ai nevoie să ți se spună ce să faci și pentru cât timp, poate nu ai nevoie de diete minune sau stres suplimentar, dar ai nevoie de cineva în care să-ți pui încrederea că va face tot ce e mai bine pentru tine, chiar dacă presupune puțin efort și din partea ta.

Nu pot mânca în locul tău, nu mă pot antrena în locul tău și nu pot renunța la fumat sau alcool în locul tău. Dar te pot motiva să faci aceste lucruri, dacă te vei antrena alături de mine.

În cazul în care nu știi cu ce să începi, lasă totul în seama mea și înarmează-te cu răbdare. Ieși de pe pilot automat și fă lucrurile pentru tine.

Fie că vorbim de sport de performanță sau amatori, sportul înseamnă înainte de toate sănătate și disciplină, nefiind puține beneficiile sale. Personal am început să fac sport acum 7 ani și continui să fac cu aceeași plăcere și entuziasm ca la început. Fiind o fire foarte energică, am jonglat cu diferite sporturi, aerobic, cycling, fitness, rămânând în final fidelă antrenamentelor funcționale, circuitelor și antrenamentelor cardio/HIIT.

Cred în schimbare, posibilitate, transmitere și asimilare corectă a informației. Vreau să văd oameni care își doresc cu toată ființa lor să ajungă la următorul antrenament și să primească cu brațele deschise EFORTUL pe care îl presupune DRUMUL.

Fiecare mic progres ne face să fim mai mândri de noi, mai ambițioși și mai puternici, iar acest lucru se transpune în viața noastră personală și în atitudine. Nimic nu se compară cu momentele în care te simți bine în corpul tău, te simți sănătos și împăcat cu felul în care arăți.

Să învățăm să iubim starea de bine! Practicarea sportului este cea mai buna decizie pe care o vom putea lua.