Rs-service

Personal Training

Dacă nu vrei să îți asumi riscuri precum antrenamente ineficiente cu risipă multă de energie sau accidentări, atunci este bine să apelezi la ajutorul antrenorilor T Gym. Indiferent ce îți dorești să obții, soluția este antrenamentul cu unul dintre antrenorii personali ai T Gym. Împreună cu acesta vei stabili obiectivele pe care dorești să le atingi în urma programului de antrenament, iar acesta va aprecia în funcție de prioritățile tale și în funcție de potențialul tău fizic timpul necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Rs-service

Antrenament performanță

Fie că vrei să te pregătești pentru o competiție, pentru un sport anume sau pentru admiterea la Academia de Poliția, ai nevoie de un antrenament specific. Vom folosi prescripția exercițiilor fizice pentru a-ți îmbunătăți performanța. Acest lucru îl vom realiza prin combinația de antrenament de forță, condiționare aerobă și alte metode. Programul de antrenament va fi elaborat astfel încât să se potrivească cu cerințele metabolice și fizice ale sportului în cauză.

Rs-service

Masaj Terapeutic

Scapă de durerile corporale, de migrene și de efectele neplăcute ale stresului venind la ședințele de masaj terapeutic. În ziua de azi vedem tot mai rar persoane cu o postură corectă și auzim tot mai multe persoane care se plâng de dureri de spate. Fă-ți timp pentru tine, ai voința să investești în tine și hai la o ședință de masaj cu Kio, specialistul T Gym în masaj terapeutic Yumeiho.

Rs-service

Evaluare

Orice program, fie el de fitness, de nutriție sau de terapiei, trebuie să înceapă cu o evaluare. Ne vom cunoaște, vom afla obiectivele tale și vom începe evaluare. Vom testa rezistența ta la efort, forța pe care o ai, dezechilibrele musculare, mobilitatea, vom face măsurători antropometrice (înălțime, greutate, perimetre, IMC) și vom estima compoziția corporală prin impedanță bioelectrică (masă grasă, masă non-grasă, țesut osos, țesut muscular, apă extra-celulară).

Rs-service

Autoterapie

Corectarea dezechilibrelor musculare necesită anumite metode de detensionare, stretching și activare musculară. Antrenorii T Gym te vor îndruma astfel încât tu să te poți mișca liber și fără dureri. Cu ajutorul autoterapiei înveți să fii consecvent, te miști liber, scapi de dureri, înveți tehnici pe care să le poți practica oricând și, nu în ultimul rând, înveți să ai grijă de corpul tău.

Rs-service

Open Gym

T Gym e deschis și e disponibil pentru tine, astfel încât tu să poți să îți menții activ stilul de viață! La Open Gym te poți antrena suplimentar, în afara programului stabilit împreună cu antrenorul tău. Poți exersezi tehnica. Te întâlnești cu prietenii sau să îți faci prieteni noi și să te antrenezi împreună cu ei. Te pregătești pentru o competiție sau un eveniment. Încerci lucruri noi. Te antrenezi singur.

Rs-service

Consultație nutriție

Consultanța nutrițională este pentru tine fie că ești sportiv, gravidă, supraponderal, copil, în perioada menopeuzei. E pentru tine, mai ales dacă ai anumite alergii, sensibilități și intoleranțe alimentare. O consultație nutrițională e recomandată indiferent de obiectivul tău. Îți dorești să slăbești, să te menții sau să crești în greutate? Să fii mai sănătos? Să previi sau să aduci un ajutor în plus la vindecarea anumitor boli?  O alimentație sănătoasă poate aduce schimbări majore, în bine, stilului tău de viață.

Rs-service

Psihoterapie

ÎN CURÂND