fbpx

Tibi

Tibi

0752.925.031

Un corp armonios, dar si functional in acelasi timp, se obtine cu multa munca, tenacitate si rabdare, iar antrenamente si diete minune nu exista!

Train harder

Fost sportiv de performanta, am practicat volei timp de 14 ani, timp in care, in paralel am mai practicat si fotbal timp de 5 ani si Jeet Kune Do timp de 3 ani.

Dupa ce in 2007 am obtinut certificatul de Competente Profesionale domeniul volei – nivel 2 de calificare, a urmat in 2010 sa obtin calificarea Instructor sportiv aerobic – fitness in cadrul Federatiei Romane Sportul pentru Toti, iar in 2011 absolvirea ANEFS Bucuresti, specializarea Sport si Performanta Motrica si obtinerea carnetului de antrenor volei. Am urmat in 2012 cursul oferit de Masterclass International Association, obtinand in urma lui Certificatul International de Personal Trainer. In 2013 am absolvit studiile de master ale Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, specializarea Educatie fizica, fitness si agrement in turism, iar in 2014 am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Avram Iancu Cluj-Napoca, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala. In 2015 am absolvit Cursul de Personal Trainer Level 2, curs organizat de Fitness Scandinavia, una dintre cele mai prestigioase Scoli de Fitness din Romania, urmat de cursul Surface Free Training al aceleiasi scoli.

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul fitness-ului si al pregatirii fizice, sunt adeptul antrenamentului de tip functional, cu greutatea propriului corp, calisthenics, tip crossfit si circuit.

Year CERTIFICATION ATTESTED BY
2010 Instructor sportiv aerobic-fitness F.R. Sportul pentru Toti
2012 Personal Trainer Masterclass International Association
2015 Personal Trainer – Level 2 Fitness Scandinavia
2015 Surface Free Trainer Fitness Scandinavia
2017 Postural Alignment Trainer Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu