Laura

Laura

NUTRITIONIST

0743.631.012

Calitate, Cantitate, Echilibru, Moderatie, Varietate

NUTRITIONIST

Fiindca am fost mereu una dintre persoanele cu surplus de greutate, am ales sa studiez nutritia pentru a ma ajuta atat pe mine, cat si pe oamenii ce se confrunta cu aceasta boala, obezitatea, si cel mai important, pentru a educa spre preventia obezitatii, aparitiei bolilor, educarea spre sanatate prin alimentatie.

Combinatia dintre o alimentatie nutritiva si sport de calitate este cunoscuta pentru succesul garantat in atingerea unui potential maxim al sanatatii indiferent de varsta, cat si pentru atingerea obiectivelor tinta propuse de fiecare individ in parte. Eu inca sunt parte a procesului de transformare a calitatii sanatatii mele prin nutritie si sport, stiu ce inseamna munca, disciplina, progresul, regresul, stagnarea si din nou progresul fiecarui pas.

Pot sa afirm cu toata convingerea, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii „sănătatea este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mintal cât și social, și nu doar absența bolilor sau a infirmităților” inclusă în această definiție și „capacitatea de a duce o viață productivă social și economic”, ca starea de sanatate definite astfel se poate atinge prin nutritie si sport sub toate aspectele sale.

*Consilierea nutritionala este adaptata fiecarui individ in parte cu scopul imbunatatirii calitatii vietii sau ameliorarii simptomatologiei bolilor si se adreseaza sportivilor amatori sau de performanta, copiilor, adolescenti, adulti, varstnici, femei aflate in perioada de sarcina sau lactatie.

Position DEscription
Licenta – Nutritie si Dietetica Facultatea de Nutritie si Dietetica, UMF Cluj