SUPERFIT PROGRAM

SUPERFIT

15.03.2019 - 8 saptamani

Dupa multi ani de studii si practica, echipa T Gym a creat programul SuperFit, un program de remodelare corporala ce consta in cate 2 antrenamente pe saptamana, timp de 8 saptamani si un plan de nutritie personalizat.

Antrenamentele sunt gandite astfel incat sa iti imbunatatesti conditia fizica, sa eviti accidentarile si sa ajungi sa iubesti sportul. Nu doar vei slabi, ci vei si creste in masa musculara, astfel incat la finalul programului vei avea un corp tonifiat si functional. In timpul acestui program vor fi in permanenta cate 2 antrenori bine pregatiti pentru a ne asigura ca vei invata si vei executa corect miscarile.

SuperFit este un program de grup ce iti aduce un echilibru perfect intre sport si nutritie.

In ceea ce priveste nutritia, de aceasta se va ocupa Paula Savu, nutritionist-dietetician, o profesionista cu o experienta deosebita in acest domeniu.

Planul alimentar va fi personalizat in functie de necesitatie fiecaruia pe durata celor 8 saptamani. Va fi un plan echilibrat, care te va ajuta sa iti atingi obiectivul FARA A TE INFOMETA sau fara a suferi dereglari hormonale. Vei invata sa mananci sanatos, vei invata cum sa combini alimentele, iar pierderile de tesut adipos vor fi spectaculoase.

SuperFit iti pune la dispozitie tot procesul de remodelare corporala:
Antrenori bine pregatiti
Antrenamente dozate pe capacitatea si conditia fizica a fiecarui participant
Plan de nutritie personalizat
Seminarii de nutritie
Analiza corporala
Masuratori antropometrice
Evaluare continua
Posibilitatea de a recupera unul din cele 16 antrenamente cuprinse din 1 editie

Fa cel mai important pas pentru sanatatea ta: inscrie-te AZI in programul T GYM SuperFit

Pretul programului este de 500 lei.

Se vor face masuratori si un seminar de nutritie, la inceperea programului, la jumatate si la finalul programului, plan de alimentatie personalizat si cele 16 antrenamente.

Programul se va desfasura sambata si duminica de la ora 10 00.

Datele pentru transfer bancar:

GB79 REVO 0099 7030 2354 94

Bic REVOGB21

Sau transfer Revolut numar de telefon: 0752925031