fbpx

T Gym SuperFit Camp

T Gym SuperFit Camp

15 - 21.05.2017 | Lac Micesti

Vrei sa arzi grasimile si sa dai jos kilogramele in plus? Vrei sa iti imbunatatesti conditia fizica? Sau poate vrei doar sa faci miscare in afara salii de sport si sa evadezi din stresul cotidian?

T Gym (http://tgym.ro/) iti ofera o experienta unica in perioada 15-21.05.2017. La pensiunea “Lacul Micesti” (http://www.laculmicesti.ro/) vei avea parte de o adevarata provocare sportiva care te va ajuta sa iti perfectionezi antrenamentul si sa inveti trucurile unui stil de viata sanatos alaturi de echipa T Gym.

Te asteptam cu antrenamente functionale, realizate in circuit si la intensitate maxima, in stil army. Intregul cantonament va cuprinde un mix continuu intre exercitii cardio (HIIT – High Intensity Interval Training), exercitii de tonifiere si exercitii de rezistenta, acest gen de antrenamente fiind similar cu cel practicat de sportivii de performanta sau de catre cei din unitatile militare. Toate acestea vor fi completate, desigur, de mese si gustari sanatoase.

La finalul saptamanii 15-21.05.2017 vei avea o musculatura intarita, o mai buna rezistenta fizica, un corp mai armonios si vei stii ce inseamna sa ai un stil de viata sanatos.

Pensiunea “Lacul Micesti” se afla la 18 km de Cluj, departe de zgomotul si agitatia orasului, unde vei gasi liniste, intimitate si o panorama superba. Cadrul natural si turistic, combinate cu facilitatile deosebite oferite de pensiune si caldura proprietarilor, fac ca un sejur la “Lacul Micesti” sa lase cele mai placute amintiri.

Beneficii destinate participantilor:
– o saptamana intreaga alaturi de echipa T Gym
– cazare 6 nopti
– acces la toate facilitatile pensiunii
– 3 mese principale si 2 gustari / zi
– 3 antrenamente / zi
– tricou T Gym SuperFit Camp
– multe alte surprize

Informatii si inscrieri:
0752.925.031