fbpx

Regulament sala

ANTRENAMENTUL EFECTUAT FĂRĂ ECHIPAMENT SPORTIV CORESPUNZĂTOR, ÎN ÎNCĂLȚĂMINTE DE STRADĂ ȘI FĂRĂ PROSOP ESTE STRICT INTERZIS!

NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.
 1. Cunoașterea, însușirea și respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toate persoanele care frecventează T GYM. Prin plata unei ședințe sau a abonamentului sau semnarea Contractului de membru certificați respectarea cu strictețe a prezentului regulament.
 2. În momentul aderării în rândurile abonaților T GYM, veți primi un card de membru. Cardul de membru este nominal, se eliberează pentru întreaga perioadă de termen a abonamentului în vigoare și nu poate fi transmis altor persoane. Sunteți rugați să aveți permanent cardul la dvs. când frecventați sala și să-l prezentați la recepție. În cazul în care nu îl aveți, intrarea se face pe baza actului de identitate pentru verificarea valabilității abonamentului.
 3. Sala este deschisă L-V: 08:00-22:00, S: 10:00-16:00, D: închis. În afara orelor de program accesul în incinta sălii este strict interzis.
 4. Accesul în sală este permis numai persoanelor legitimate sau în curs de legitimare.
 5. Clienții sunt rugați să mențină ordinea și curățenia în sală.
 6. Este interzis accesul la aparatura audio.
 7. Clienții îsi asumă răspunderea pentru încălcarea ordinii publice în incinta sălii. În scopul securității dvs, este interzis, în mod categoric, de a purta cu sine arme albe, de foc, cu gaze. Distribuirea și folosirea băuturilor alcoolice, narcoticelor și fumatul în incinta sălii este interzisă în mod categoric. Excepțional pentru fumat există locuri special amenajate.
 8.  Evitați eforturile riscante, cereți asistență de specialitate.
 9. Dacă sesizați anumite defecțiuni sau nereguli ale aparatelor sau echipamentelor, vă rugăm să anunțați imediat personalul sălii. În cazul în care echipamentul și/sau dotările din sală se deteriorează din vina clientului, persoana în cauză va acoperi toate cheltuielile materiale pentru înlăturarea deteriorarilor produse de către el echipamentului sportiv sau bunului, precum și reparațiile încăperii.
 10. În scopul prevenirii traumatismelor sau diferendelor este interzisă exercitarea serviciilor sălii în condiții dezavantajoase, adică atunci când serviciile municipale opresc furnizarea apei, energiei termice și/sau electrice.
 11. Nu răspundem de obiectele de valoare lăsate în vestiar sau de cele pierdute/uitate.
 12. În cazul pierderii/deteriorării cheiței de la vestiar, clientul se obligă să acopere cheltuielile pentru cumpărarea unei yale noi și pentru lucrul efectuat pentru fixarea acesteia la ușa vestiarului.
 13. Este interzis accesul în sală sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.
 14. Nu intrați în sală daca aveți boli contagioase; utilizați prosopul personal la contactul corpului dvs. cu diferitele aparate.
 15. Este interzisă în incinta clubului cumpărarea/vânzarea/consumul de droguri, substanțe injectabile sau orice alte substanțe interzise de lege; orice încălcare se va raporta organelor competente.
 16. Va recomandăm să susțineți un examen medical înainte de începerea frecventării T GYM, deoarece, în mod evident, personal, sunteți responsabil de sănatatea Dvs. Nu ne asumăm răspunderea dacă motivul înrăutățiri stării de sănătate a Dvs. este rezultatul nerespectării regulilor de utilizare a echipamentelor de antrenament. Nu ne asumăm răspunderea pentru daunele pricinuite sănătății și/sau bunului Dvs. în urma acțiunilor ilegale a unor terțe persoane. Afecțiunile de sănătate ascunse, nedeclarate, exonerează T GYM si, implicit, pe angajații săi de orice responsabilitate.
 17. Nerespectarea prezentului regulament poate duce la anularea abonamentului. Conducerea T GYM își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodată anulat.

ANTRENAMENTELE CU PERSONAL TRAINER

Pentru exercitarea antrenamentelor cu personal trainer este necesar să vă programați și să plătiți acest serviciu la recepție. Pentru debut veți fi supus unui test, în baza căruia antrenorul dvs. personal vă va recomanda un program de antrenament optim, o alimentație optimă, combinate cu modul dvs. de viață. Vă rugam să respectați programul de lucru al antrenorului dvs., cât și programările acestuia. În cazul în care antrenorul nu poate susține ședința sau ședințele de antrenament, valabilitatea abonamentului se va prelungi automat din oficiu, direct proporțional cu perioada în care nu s-au efectuat antrenamente.

SALA DE FITNESS

Utilizarea echipamentului de fitness este permisă numai în urma instructajului exercitat de către antrenor. Asigurați-vă că știți să folosiți corect echipamentul de greutăți libere (bare olimpice, bare scurte, discuri de metal, greutăți turnate, greutăți de oțel). Asigurați-vă că știți cum funcționează și se reglează aparatele profesionale cu care este echipată sala.
Clientul este obligat să utilizeze cu grijă echipamentul sportiv și în mod adecvat, în caz contrar el își asumă răspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni în urma utilizării lui neadecvate.
Lucrul cu greutăți mari se va face numai în prezența antrenorului sau a unui partener de antrenament.
Nu bruscați aparatele și nu trântiți greutățile.
Dacă funcționarea aparatului este anormală sau vedeți vreun cablu sau lanț pe cale să se rupă, vreo fisură la bancă sau aparat opriți de îndată lucrul și anunțați personalul sălii.
În timpul pauzelor de relaxare nu țineți aparatul ocupat.
Intră în responsabilitatea dvs. cererea de ajutor din partea antrenorului la lucrul cu aparatele cu încărcătură specifică.
La finele exercițiului fixați toate echipamentele în poziția inițială, iar greutățile la locul lor destinat.
Dacă începeți pentru prima dată antrenamentul cu tipuri de echipamente sportive noi și necunoscute sunteți rugați să vă consultați în problema funcționării lor cu personalul sălii.