fbpx

Movement Workshop

Movement Workshop

05.10.2019 | T Gym

Te asteptam in 5 octombrie, de la ora 10:00 la un workshop ce iti va crea o baza solida referitor la principiile si miscarile fundamentale realizate cu propria greutate.

In prima jumatate vom lucra impreuna cu Stefan pe mobilitate, coordonare, echilibru (handstand, headstand, forearmstand), acrobatii usoare si animal movements.

Dupa o pauza de 30 de minute, Tibi ne va invata ce inseamna calisthenics si care sunt exercitiile de baza cu care ar trebui sa incepem acest sport, iar la final vom avea si o sesiune de Q&A.

Vei pleca acasa fiind sigur/a ca la urmatorul tau antrenament vei executa corect miscarile de baza (genuflexiuni, flotari, tractiuni, dips), vei evita accidentarile si vei stii ce trebuie sa faci pentru a fi mai mobil/a si pentru a te misca cu usurinta.

Pentru a participa, trebuie doar sa poti sa umbli (aka nivel de pregatire minim) si sa vii cu mintea deschisa, pregatit/a de miscare si distractie, sa lasi inhibitiile la intrare si sa te astepti sa fii uimit/a de ce e in stare corpul tau!

Asadar, SAVE THE DATE!
5 octombrie 2019, 10:00
T Gym, str. Miko Imre, nr. 13, Cluj-Napoca

Te poti inscrie printr-un mesaj pe pagina T Gym sau la nr. tel 0752 925 031. Noi te sfatuim sa te grabesti, deoarece locurile sunt limitate si se ocupa repede.

Investitia ta pentru participarea la acest workshop este de 250 lei.