fbpx

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Daca nu vrei sa iti asumi riscuri precum antrenamente ineficiente cu risipa multa de energie sau accidentari, atunci este bine sa apelezi la ajutorul unui antrenor personal.

Fie ca vrei sa slabesti, sa pui masa musculara, sa te mentii sau sa ai o forma fizica buna, solutia este antrenamentul cu un antrenor personal. Impreuna cu acesta vei stabili obiectivele pe care doresti sa le atingi in urma programului de antrenament, iar acesta va aprecia in functie de prioritatile tale si in functie de potentialul tau fizic timpul necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Indiferent cat de mult te documentezi asupra metodologiei de antrenament sau a nutritiei, un antrenor personal va avea mereu avantajul experientelor practice.

Antrenorul personal iti va alcatui un program complet de antrenament specific nevoilor tale, iti va da recomandari in ceea ce priveste alimentatia, iti va monitoriza evolutia in timpul antrenamentelor si te va supraveghea permanent. Va observa si va corecta modul de executie al exercitiilor si te va ajuta la acele exercitii la care ai nevoie de un partener, astfel antrenamentele vor fi mult mai eficiente si vei fi scutit de accidentari. Te ajuta sa iti dozezi efortul din timpul antrenamentului motivandu-te mult mai mult decat poti sa o faci singur si va fi mereu atent pentru a nu te supraantrena si pentru a te ajuta sa progresezi constant. Lucrand cu un antrenor personal rezultatele vor fi vizibile dupa primele sedinte.

Un antrenor personal te va putea ajuta sa slabesti,  sa cresti masa musculara, sa iti imbunatatesti capacitatea de efort, sa te pregatesti pentru o anumita competitie sportiva, sa te refaci dupa o accidentare sau sa iti schimbi stilul de viata, invatandu-te sa traiesti sanatos!

Echipa de antrenori T Gym este compusa EXCLUSIV din profesionisti!