CARDIO FITNESS

CARDIO FITNESS

Cardio Fitness-ul reprezinta totalitatea metodelor care utilizeaza aparate si modalitati variate de antrenament pentru a imbunatati conditiile cardiovasculare, starea de bine si aspectul persoanelor care il practica. Cei care aleg acest tip de activitati fizice vor avea un muschi al inimii mai puternic decat cei care nu practica exercitii fizice.

Cardio Fitness-ul ofera multiple beneficii sanatatii, printre care enumeram o viata mai lunga, un corp frumos, mai multa incredere in sine, imbunatatirea frecventei cardiace si, nu in ultimul rand, cresterea rezistentei.

In ceea ce priveste aparatele pentru practicarea Cardio Fitness-ului, la T Gym aveti varianta INDOOR ROWING (aparat de vaslit) – o metoda eficienta de antrenament full body care antreneaza fiecare grupa musculara majora. Numarul de muschi pe care il foloseste face din rowing un intens arzator de calorii. Puteti sa va imbunatatiti atat rezistenta aeroba, cat si puterea core-ului. Va veti tonifia partile superioare si inferioare ale corpului si va veti intari articulatiile prin gama larga de miscari pe care o necesita vaslitul. Este foarte potrivit atat persoanelor cu o coordonare generala buna, dar si celor care nu au inca o coordonare optima, dar doresc sa o imbunatateasca (utilizare concomitenta a bratelor si picioarelor).

Daca aveti doar cateva minute pe zi pentru a va antrena, indoor rowing-ul este solutia!

Gallery