SuperKids

Sportul este sanatate. Si ce parinte nu-si doreste un copil sanatos? Pentru ca noi promovam sanatatea, ne-am gandit sa cream un program special pentru copii.

SUPERKIDS este conceput pentru a ajuta copiii sa-si dezvolte forta, rezistenta cardiovasculara, flexibilitatea și coordonarea prin metode distractive si antrenamente de tip circuit. Ii ajutam pe micuti sa capete o postura cat mai corecta si sa-si dezvolte calitatile motrice -cele de baza (viteza, forta, rezistenta, indemanare, mobilitate si suplete gimnastica) si cele utilitar aplicative (mers, alergare, sarituri, aruncari, echilibru, tarare, catarare).

Sportul ajuta la cresterea imunitatii si pune bazele dezvoltarii armonioase a sistemului osos si muscular. De asemenea, acesta dezvolta abilitatile sociale, de integrare intr-un grup, lucrul in echipa, cat si spiritual de competitie. Bonus, isi vor face noi prieteni.

Toate miscarile sunt predate in conditii de siguranta si in mod eficient, sub supravegherea stricta a instructorilor bine pregatiti. Obiectivul nostru este sa le aratam ca sportul este distractiv, este sanatos si ne dorim sa ajunga sa-l faca cu placere, devenind o deprindere pe care sa o urmeze pentru tot restul vietii.
Clasele sunt distractive si motivationale .

Pentru copiii care deja fac exercitii sau practica sporturi, programul nostru este conceput pentru a-i ajuta sa-si dezvolte nivelul de fitness si pentru a-si imbunatati performantele.

SUPERKIDS este un program de sport pentru baieti si fete cu varste cuprinse intre 5 – 8 ani (grupa 1) si intre 9 – 13 ani (grupa 2)
Clasele se se vor desfasura in fiecare sambata de la ora 11:30, respectiv 12:30.